Neem ook een kijkje in onze andere webshops

Vogelhuisje

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

1-60 of 121

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

1-60 of 121

Vogelhuisje

Vogelhuisje kopen?De ene vogel is met een sober vogelhuisje tevreden. De andere vogel houdt van luxe en zal eerder kiezen voor een praktisch en duurzaam nestkastje van Wildlife Garden! Dan zijn er ook nog van die type vogels die hun kroost het liefst zien opgroeien in een vogelvilla... Gelukkig hebben wij voor elke vogel een passend nestkastje! Hang het vogelhuisje op een rustig plekje in je tuin. En met een beetje geluk zullen de nieuwe bewoners niet lang op zich laten wachten. Naast vogelhuisjes vind je in deze rubriek ook vogel voederhuisjes. Het voederhuisje is een perfect cadeau voor in de wintermaanden. Leuk voor de vogels, die in de winter wel wat voedsel hulp kunnen gebruiken. En leuk voor jou, want zo'n vogel voederschuur lokt de meest bijzondere vogels in jouw tuin!

In onze collectie vindt je bijzondere vogelhuisjes van het merk Muno. Het nestkastje uit deze serie is verkrijgbaar in de kleuren rood, oranje, wit, bruin, roze en groen. Het houten vogelhuisje is prachtig afgewerkt en is geschikt om in een boom te hangen of om op een paal te bevestigen. Wil je de vogels in de winter graag wat bijvoeren? Het vogelvoederhuisje van Muno is hiervoor uitermate geschikt! Het houten voederhuisje is prachtig en verkrijgbaar in een aantal trendy kleuren! Vogels zijn gek op zonnebloempitten, zaadjes en nootjes. Zodra de vogels jouw eetcafé gevonden hebben, zullen ze regelmatig terugkeren! Het riante vogelverblijf, de zogenaamde vogelvilla brengt absolute sfeer in de tuin. Het vogelhuis is voorzien van prachtig afgewerkte details en biedt plaats aan moedervogel en haar kroost.

Naast functionele vogelhuisjes vind je in onze webshop ook nog een aantal decoratieve vogelhuisjes voor in je tuin of huis? Als je een aantal van deze schattige vogelhuisjes bij elkaar hangt, bijvoorbeeld in een boom of aan een schutting, krijg je een gezellig en sfeervol effect! Heb je een mooie gladde wand in je huis? Pimp deze dan met vogelhuizen! Het resultaat zal ongetwijfeld verbluffend zijn en je zult bovendien zien dat vogelhuisjes tevens leuke woonaccessoires zijn!

De vogelhuisjes, zogenaamde multiholks van Wildlife Garden zijn net luxe vogelvilla's! Ze zijn duurzaam en erg praktisch. In de zomer dient het vogelhuisje als nestkastje, in de winter dient het huisje als voederhuisje. Er zijn Wildlife nestkastjes en voederhuisjes speciaal voor op een paal, maar ook modellen die aan een boom, schutting of muur kunnen worden bevestigd.

De Wildlife Garden voederhuisjes hebben een mooie natuurlijke uitstraling. Elk voederhuisje is prachtig uitgevoerd en gemaakt van duurzaam larixhout. De Torn Matare voederhuisjes staat leuk hangend in een boom of op het balkon. De Foderlada voederschuur is een groot vogel restaurant dat op een paal bevestigd dient te worden. Met een Wildlife Garden vogelhuisje lok je de mooiste vogels naar jouw tuin!