Neem ook een kijkje in onze andere webshops

Tuinkabouters

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

1-60 of 175

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

1-60 of 175

Tuinkabouters kopen?


Waar denk jij aan als je het woord tuinkabouter hoort? Een rondvraag hier op kantoor leverde al gauw veel leuke herinneringen en annekdotes op... Het sprookjesbos van de Efteling kwam ter sprake evenals het sprookje met de zeven dwergen. Maar wat bij velen vooral naar boven kwam was die nostalgische tuin van oma en opa vol met tuinkabouters, molentjes en plastic tuinfiguren.

Oma kon hele verhalen vertellen over de kabouters in de tuin. Zo was die kabouter die helemaal achterin de tuin bij de boom stond een echte gangmaker. Hij had een accordeon in zijn handen en verzorgde altijd de muziek in kabouterland. Opa had ook een kabouter met een vishengel. Deze stond bij zijn zelfgemaakte vijvertje te wachten tot hij beet had. Oma's verhalen over de kabouters die in hun voortuin straalden verveelden ons kinderen nooit. En nu vele jaren later denk ik met weemoed terug aan die tijd. Wat was die tuin van oma en opa eigenlijk bijzonder... Dat was met recht een tuin met een verhaal.

Nog steeds als ik door een woonwijk heen rijdt zie ik soms ineens zo'n leuke voortuin opduiken. Een tuin met molentjes, bruggetjes, betonnen tuinbeelden en... Tuinkabouters! Grote kabouters, kleine kabouters... Elk kaboutertje met een eigen thema, een eigen verhaal. Het leuke van een kabouter is, dat ze eigenlijk nooit weg zijn geweest! Ze blijven namelijk leuk en ze blijven mensen aantrekken. Dat is dan ook de reden dat wij de kabouter in ons assortiment hebben opgenomen. En niet alleen voor buiten in de tuin, ook bij jou thuis kunnen ze zorgen voor een gezellige decoratie! Gebruik ze als woonaccessoires op de vensterbank, op de treden van de trap, op het muurtje bij de open haard of op een tafeltje.