Neem ook een kijkje in onze andere webshops

Fietsaccessoires

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

1-60 of 851

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

1-60 of 851

Fietsaccessoires

Op zoek naar fietsaccessoires?

Een saaie fiets kan echt niet meer! Een gepimpte fiets is hot! Daarom hebben wij speciaal voor jou de hipste fietstassen, kleurrijke fietskratten, manden, hippe zadelhoesjes, fietskussentjes, fietsbellen en bloemenslingers voor je fiets! Naast deze leuke fietsaccessoires vind je bij ons ook hippe regenkleding en coole fietshelmen! Fietsen was nog nooit zó leuk!

Verschillende merken?

Wij hebben verschillende merken in ons assortiment. Bekijk eens de mooie zadelhoesjes van Bikecap, de stevige fietskratjes van Urban Proof of de kleurrijke fietstassen van Kitsch Kitchen. Doordat wij zoveel verschillende merken in ons assortiment hebben, zit er altijd iets bij wat bij jouw fiets en smaak past!

We hebben ook veel producten die bij elkaar passen. Zo heb je bijvoorbeeld een fietstas met bijpassende bel en zadelhoes, doordat de print hetzelfde is creëer je een eenheid. Je kunt natuurlijk ook helemaal los gaan met verschillende prints en kleuren en zo jouw fiets helemaal uniek maken, zo raak je je fiets nooit meer kwijt en zal iedereen omkijken naar jouw opvallende fiets!

 Nederland = fietsland

De toeristen die jaarlijks ons land bezoeken zijn aangenaam verrast. Niet alleen door de vele fietsers die zij zien, maar vooral ook om de gepimpte fietsen. Vooral in de grote steden zoals Amsterdam en Utrecht zie je de meest originele fietsversieringen voorbij komen. Fietsen zijn gedecoreerd met grasmatjes, bloemenvaasjes, reusachtige fietsbellen en verbouwde bierkratjes. Ja, die Nederlanders zijn behoorlijk creatief en de toerist lijkt dit zeer te waarderen!

Is jouw fiets ook aan een restyling toe? Wij helpen je graag op weg! Geef je fiets een nieuw kleurtje, een leuke bijpassende fietstas, misschien een leuk zadel? En vergeet vooral de stormparaplu niet. Deze paraplu is speciaal ontworpen voor fietsers en kun je zelfs vastzetten in een houdertje op je fietsstuur. Kijk in alle rubrieken voor de leukste fietsaccessoires.