Neem ook een kijkje in onze andere webshops

Fietstas

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2

1-60 of 120

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2

1-60 of 120

Fietstas

fietstas kopen?Een saaie fiets kan echt niet meer, een gepimpte fiets is hot! Daarom hebben wij speciaal voor jou de leukste fietstassen en kinderfietstassen waarmee je je fiets geheel naar eigen wens kunt opleuken! Tevens vind je bij Presents at Home de grootste online collectie fietstassen van Mexicaans tafelzeil! Door heel groot en gedeeltelijk zelf te importeren kunnen wij niet alleen hele exclusieve printjes aanbieden, maar ook de laagste prijzen garanderen! Profiteer nu en pimp je fiets vandaag nog met zo'n hippe Kitsch Kitchen of MixMamas fietstas!

Maar dat is niet het enige, wij hebben nog veel meer fietstassen in onze collectie. Wat dacht je van de Poort fietstas, de tas die niet scheurt en niet verkleurt. Wat dacht je van de Beck fietstas, origineel en altijd hip! En wat dacht je van de Bobag of de Basil fietstas? In onze webshop kun je zelfs de nieuwste Basil fietstassen met korting bestellen! Zoek je dus een dubbele fietstas of een handig afpakmodel? Kijk in bovenstaande rubriek!

In vergelijking met andere Europese landen, is Nederland een echt fietsland te noemen. We pakken de fiets als we boodschappen gaan doen, we fietsen naar school en naar ons werk en ook als we ons in de stad willen verplaatsen gaat dat fietsend vaak nog sneller dan met de auto. Fietsen is gezond en bovendien is deze manier van vervoer vele malen goedkoper dan het openbaar vervoer of de auto. Denk bij de auto alleen al aan de benzine, de wegenbelasting en het parkeergeld. Nederlanders zijn ook gek op het maken van fietstochtjes. Vaak als we op vakantie gaan nemen we onze fiets mee en gaan we op zoek naar een leuke fietsroute om de omgeving te verkennen.

Het hebben van een fietstas is in al bovenstaande gevallen een groot voordeel. Ga je naar school of naar je werk? Dan stop je je schooltas of lunchtas gewoon even in je fietstas. Ook de dagelijkse boodschapjes kun je hier over het algemeen makkelijk in kwijt. Maak je een fietstochtje en wil je onderweg even lekker op een bankje uitrusten onder het genot van een kopje koffie of thee? Geen probleem, stop een thermoskan in je fietstas, vul deze eventueel nog aan met een picknickdeken, lekkere broodjes en wat broodbeleg en je bent verzekerd van een heerlijke dag!

Tegenwoordig maken veel mensen gebruik van de e-bike. De ebike is een elektrische fiets. Hierbij dien je nog wel zelf te trappen maar krijg je een soort van ondersteuning waardoor je het gevoel hebt dat je de hele tijd met de wind in de rug fietst. Niet alleen 50 plussers hebben de ebike ontdekt. Ook jongeren zijn helemaal in de ban van deze snelle fietsen. We krijgen nog wel eens de vraag of een bepaalde fietstas wel geschikt is voor de elektrische fiets. Helaas is dat voor ons, op afstand, lastig te bepalen. Heeft u de accu in de bagagedrager zitten en wilt u niet het risico lopen dat de fietstassen eventueel niet passen? Kies dan voor twee losse fietstassen. Deze zijn afzonderlijk aan de bagagedrager te bevestigen en passen dus altijd!