Neem ook een kijkje in onze andere webshops

Thermoskan

Thermoskannen te koop...
Van Kitsch thermoskan tot retro modelletjes om van te houden! Shop hier de hipste thermoskannen online!
Vandaag bestellen, morgen in huis!* Wij leveren niet alleen binnen Nederland, maar ook in België.
 

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

41 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

41 artikel(en)

Thermoskan

Thermoskan kopen?

Op zoek naar een thermoskan? Kies voor een leuke Arabische thermoskan of uit een eenvoudig model. De thermoskannen zijn ideaal voor een dagje uit of een picknick in het park. Binnenkort een saaie vergadering van je werk? Fleur de boel een beetje op en schenk koffie uit zo’n hippe Rice thermoskan! Je collega’s zullen het vast kunnen waarderen! Profiteer van onze maand actie: Bestel een kitsch thermoskan en profiteer tijdelijk van een leuke korting! Als je regelmatig op stap gaat en van gezellige dagtochtjes houdt, dan is een thermosfles geen overbodige luxe. S'ochtends vul je de fles met warme koffie of hete thee. En vervolgens kun je de hele dag, of in ieder geval urenlang, genieten van jouw vers gezette koffie of thee. En dat bespaart een hoop geld. Want voor een kopje koffie onderweg bij een tankstation of tijdens je bezoekje aan een pretpark of dierentuin betaal je toch al snel € 2,50.

Een Kitsch Kitchen thermoskan iets voor jou?

Veel koffie liefhebbers nemen hun thermoskan mee naar het werk. Zo kunnen zij gedurende hun werkdag lekker genieten van hun warme drankje. Ook in de zomer wordt veel gebruik gemaakt van thermosflessen. Het leuke is dat mensen tijdens de warme dagen hun thermosfles als cooler gaan gebruiken. De kan werkt namelijk isolerend en houdt dus kou tegen, maar ook warmte! Je kunt je isolatiekan dus ook vullen met een koud drankje, bijvoorbeeld ijsthee! Als je er dan nog een paar ijsklontjes in doet, ben je gegarandeerd van een lekker fris drankje gedurende de hele dag. Naast gewone thermosflessen en kannen vind je in onze collectie ook de Kitsch Kitchen thermoskan. Deze wordt ook wel vaak de Chinese of Oosterse thermosfles genoemd. De kan zelf is hierbij niet gemaakt van kunststof, maar van metaal. En meestal zijn deze Chinese thermoskannen voorzien van een mooie afbeelding zoals een Chinese roos of andere bloem. Zo'n kan koop je in eerste instantie natuurlijk om je drinken er in te bewaren, maar deze kannen zijn werkelijk zo leuk en zo hip, dat ze ook als zijnde woonaccessoires, niet zouden misstaan! De Kitsch Kitchen thermoskan is voorzien van een waterstop. Feit is wel dat je deze kannen voornamelijk recht overeind moet vervoeren anders heb je kans op lekken.

Arabische thermoskan Fatima van Present Time?

In onze collectie isolatieflessen vind je ook de zogenaamde airpot. Dit is een kan met een pompmechanisme. Met één druk op de knop kun je hiermee thee of koffie schenken. Naast dit handige systeem heeft de airpot nog een groot voordeel. Deze kan heeft namelijk een grote liter inhoud. Er kan bijna 2 liter in en dat is niet verkeerd als je de hele dag van huis bent! Van een iets mindere kwaliteit, maar wel heel geliefd, is de Fatima thermoskan van Present Time. Deze geheel in Oosterse stijl uitgevoerde isoleerpot heeft naast haar gebruiksvriendelijkheid, de absolute looks! Het model, dat in 2015 in het goud, brons, zilver, roze, blauw, groen en rood verkrijgbaar was, was een heel geliefd product onder onze klanten! Helaas wordt de Fatima thermosfles niet meer gemaakt. Wij zijn nu bezig om een soortgelijke thermos bottle te lanceren. Maar dat kan nog even op zich laten wachten. We denken zelf dat we het model eind 2018 op de markt kunnen brengen. Tot die tijd kunnen we je in ieder geval verblijden met hippe, vintage en kekke thermos en waterkannen van onder andere Rice, Kitsch Kitchen, Brand deer en Edco.