Lees nu ons nieuwste blog met tips voor een gave jaarswisseling! De meest feestelijke producten staan in deze blog. Alvast een fijne jaarwisseling en wij zien je graag ook in 2018 terug op onze webshop... Sinterklaas & Kerst zijn weer voorbij. Na al die gezelligheid zijn de feestdagen nog niet helemaal afgelopen, wij kijken namelijk al weer uit naar Oud & Nieuw dit weekend. Samen met vrienden en familie knallend het nieuwe jaar in. Denk aan champagne, oliebollen en vuurwerk. Wij hebben een aantal leuke producten in ons assortiment waardoor jouw Oud & Nieuw nog leuker wordt!  Zo hebben wij bijvoorbeeld Champagne feestknaller Proost in ons assortiment:
 

Dit is een confetti kanon in de vorm van een champagne fles! Super leuk om precies om 00.00 uur af te knallen! Je zult iedereen verrassen! Om de oliebollen lekker vers te houden hebben wij dit Qualy luxe taartplateau, deze is eigenlijk gemaakt om je taart vers te houden maar je kunt er natuurlijk ook oliebollen onder bewaren. Haal de deksel eraf, poedersuiker erop en je hebt meteen een leuk plateau om je oliebollen te serveren. Nu nog een gezellig tafelzeil eronder en het feest is compleet.


 

Bij de jaarwisseling eten wij oliebollen maar wat dacht je van alle andere lekkere hapjes. Denk aan lekkere olijven, kaasjes, worst en nog veel meer. Met deze grappige cocktailprikkers in de vorm van een vogelkooi zijn de hapjes makkelijk te eten. Door het leuke design maak je jouw Oud & Nieuw feest echt de bom!
 


 

Wat is er nou leuker dan dit gezellige feest vast te leggen op de foto? Gewoon op je telefoon of misschien heb je wel een polaroid camera? Met deze super leuke Photo booth accessoire set maak je de grappigste foto’s! Meteen uploaden op Instagram of Facebook en iedereen zou willen dat ie op jouw feestje was!
 


 

Maar dan de vraag, wat doe je aan met Oud & Nieuw?  Wij raden aan wel iets warms aan te doen omdat je waarschijnlijk buiten vuurwerk gaat kijken, een veilige vuurwerkbril is ook noodzakelijk als je vuurwerk gaat afsteken. Je wilt er natuurlijk wel feestelijk uit zien, daarom laat ik je deze gave led petjes zien! Deze petten zijn voorzien van een ledstrip en zo zie je er direct feestelijk uit. Wij hebben deze petten in verschillende kleuren, kijk dus snel welke kleur jij het leukste vind.
 

   

Kortom, wij hebben zat producten waarmee jouw Oud & Nieuw niet meer kan mislukken! Laat in de reacties weten welk feestproduct jij zeker weten zou aanschaffen!