Neem ook een kijkje in onze andere webshops

Blond Amsterdam Servies

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2

1-60 of 89

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2

1-60 of 89

Blond Amsterdam servies kopen?Ben jij ook één van die vrouwen die helemaal dol is op het merk Blond Amsterdam? Je bent niet de enige! Het lijkt wel of alle dames ermee weglopen! En dat is eigenlijk ook niet zo heel erg vreemd. De beschilderingen ontworpen door Femque van Geffen en Janneke Dröge zijn vrolijk en kleurrijk. Het zijn illustraties geplukt uit het dagelijkse leven. Enkele voorbeelden zijn twee dames die gezellig een kopje thee met elkaar drinken, vriendinnen die even bijkletsen, afbeeldingen van allerlei lekkernijen, handtassen en andere lifestyle accessoires die vrouwen bezig houden.

Deze schilderwerken zie je terug op het Blond Amsterdam servies. Het serviesgoed bestaat onder andere uit gebaksbordjes, koffiemokken, taartplateau's, bestek, ontbijtborden en petit four schaaltjes. Elk jaar brengt Blond een nieuw thema uit. Zo is er bijvoorbeeld de 'even bijkletsen' serie, de serie 'cupcake' en 'de I love Holland' reeks. Voor verzamelaars een walhallah! Want zij weten wel wat zij voor hun verjaardag moeten vragen! Het Blond servies wordt trouwens erg veel cadeau gegeven. Theemokken en Koffiemokken past namelijk iedereen wel. En een vrolijke noot is nooit weg!

Het Blond thema is echter niet alleen bij porselein gebleven. Inmiddels bestaat er ook Blond tafelzeil, Blond dekbedovertrekken en Blond Amsterdam thee, verkrijgbaar in heel veel lekkere smaakjes. Blond blijft doorgaan met ontwerpen en dat moeten de dames ook beslist blijven doen! Hun tekeningen zijn uniek, herkenbaar en grappig! Het maakt mensen op de een of andere manier vrolijk! En daar doen Femque en Janneke het voor! Wil jij ook deze vrolijke keukenaccessoires scoren? Kijk dan eens rustig rond in onze webshop of breng een bezoekje aan onze winkel in Eerbeek, Gelderland.