Neem ook een kijkje in onze andere webshops

Tafelkleed

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

32 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

32 artikel(en)

Tafelkleed kopen?


Zoek je een leuk tafelkleed om de tafel in je keuken of huiskamer een beetje op te fleuren? Dan hebben wij hier de leukste tafelkleden voor je samengesteld. Een tafelkleed op tafel staat altijd gezellig! Zéker als je de tafel ook nog leuk weet aan te kleden met bijvoorbeeld een dienblad, wat gezellige sfeerkaarsen of een bloemetje. Anders dan bij tafelzeil, zijn tafellakens over het algemeen niet met een vochtig doekje af te nemen. Wél kunnen ze gewoon in de wasmachine gewassen worden.

Wij verkopen verschillende soorten tafelbedekking in onze webshop. Als je een groot feest geeft en je meerdere tafels wilt bedekken dan is het gebruik van papieren tafelkleden een goedkope oplossing. De van papier gemaakte tafelkleedjes zijn verkrijgbaar in verschillende motiefjes. Een prettige bijkomstigheid is dat je deze kleedjes na gebruik zo in de papier container kunt gooien! Zo kun je dus na het feestje lekker snel de tafels afruimen.

Populair zijn onze Arabische tafelkleden afkomstig uit het authentieke Egypte. Deze Oosterse kleden hebben een bepaalde geometrische vorm, een spiegelsymmetrie of draaisymmetrie in de vorm van ruitjes, rondjes of sterretjes. Zo'n Oosters tafelkleed zorgt voor een warme, sfeervolle uitstraling. Het komt vooral tot zijn recht als je het combineert met stijlvolle authentieke woonaccessoires.

In de zomer wil je uiteraard zoveel mogelijk buiten op je terras of balkon zitten. Zodra de lente zon zich laat zien, verhuist de tuinset weer voor een aantal maanden naar buiten. Je stoelen krijgen gezellige stoelkussentjes, je buitentafel wordt gezellig aangekleed met een buitentafelkleed. In ons assortiment vind je diverse tuintafelkleden met kant achtige vormen. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en in diverse maten.