Neem ook een kijkje in onze andere webshops

Thermoskan

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

23 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

23 artikel(en)

Thermoskan kopen?

Op zoek naar een thermoskan? Kies voor een leuke Arabische thermoskan of uit een eenvoudig model. De thermoskannen zijn ideaal voor een dagje uit of een picknick in het park. Binnenkort een saaie vergadering van je werk? Fleur de boel een beetje op en schenk koffie uit zo’n hippe Rice thermoskan! Je collega’s zullen het vast kunnen waarderen! Profiteer van onze maand actie: Bestel een kitsch thermoskan en profiteer tijdelijk van 50% korting! Bij deze thermoskannen kan het voorkomen dat er kleine vlekjes op de thermoskan zitten.

Als je regelmatig op stap gaat en van gezellige dagtochtjes houdt, dan is een thermosfles geen overbodige luxe. S'ochtends vul je de fles met warme koffie of hete thee. En vervolgens kun je de hele dag, of in ieder geval urenlang, genieten van jouw vers gezette koffie of thee. En dat bespaart een hoop geld. Want voor een kopje koffie onderweg bij een tankstation of tijdens je bezoekje aan een pretpark of dierentuin betaal je toch al snel € 2,50.

Veel koffie liefhebbers nemen hun thermoskan mee naar het werk. Zo kunnen zij gedurende hun werkdag lekker genieten van hun warme drankje. Ook in de zomer wordt veel gebruik gemaakt van thermosflessen. Het leuke is dat mensen tijdens de warme dagen hun thermosfles als cooler gaan gebruiken. De kan werkt namelijk isolerend en houdt dus kou tegen, maar ook warmte! Je kunt je isolatiekan dus ook vullen met een koud drankje, bijvoorbeeld ijsthee! Als je er dan nog een paar ijsklontjes in doet, ben je gegarandeerd van een lekker fris drankje gedurende de hele dag.

In onze collectie isolatieflessen vind je ook de zogenaamde airpot. Dit is een kan met een pompmechanisme. Met één druk op de knop kun je hiermee thee of koffie schenken. Naast dit handige systeem heeft de airpot nog een groot voordeel. Deze kan heeft namelijk een grote liter inhoud. Er kan bijna 2 liter in en dat is niet verkeerd als je de hele dag van huis bent! Van een iets mindere kwaliteit, maar wel heel geliefd, is de Kitsch Kitchen thermoskan! Deze Deer brand thermoskannen komen uit China. Je herkent ze aan hun kleurrijke en vaak Chinese versieringen van bloemen. Deze kannen zijn gemaakt van metaal en hebben een waterstop. Feit is wel dat je deze kannen voornamelijk recht overeind moet vervoeren anders heb je kans op lekken.

Dat is niet het geval bij de Fatima thermoskan van Present Time. Deze geheel in Oosterse stijl uitgevoerde isoleerpot heeft naast haar gebruiksvriendelijkheid, de absolute looks! Het model, dat inmiddels in het goud, brons, zilver, roze, blauw, groen en rood verkrijgbaar is, is een heel geliefd product onder onze klanten! Vind je thermoskan Fatima te duur? Bestel dan zo'n soortgelijke kan, het kitsch model, waarbij je nu tijdelijk 50% korting krijgt!