Neem ook een kijkje in onze andere webshops

Bikecap

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2

1-60 of 71

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2

1-60 of 71

Bikecap accessoires kopen?

Onmisbaar voor een leuke gepimpte fiets... de fiets accessoires van Bikecap! Deze bestaan uit zadelhoesjes, fietskussens, fietskrathoezen, handwarmers/-moffen. Uiteraard kun je al deze accessoires voordelig bij ons bestellen zodat je jouw fiets ook helemaal kunt stijlen zoals jij dat wilt!

Zadelhoesjes hebben wij in alle soorten en maten binnen ons assortiment. Gewoon basic of lekker opvallend, bloemen of ruitjes, zadelhoesjes speciaal voor de kinderfiets en ga zo nog maar even door. Behalve dat een zadelhoesje een leuke decoratie is, zorgt het er ook nog eens voor dat je zadel lekker droog blijft.

Het fietskussen wordt gebruikt als fietszitje voor kinderen achterop de fiets. Op een fietskussen zit jouw kind lekker zacht en comfortabel! Binnen ons assortiment hebben wij een ruime keuze in deze pillows!

Fietskrathoezen pimpen natuurlijk het fietskrat en zorgen ervoor dat de spulletjes in het fietskrat droog blijven!

Heb je vaak last van koude handen op de fiets? Dan zijn handmoffen ideaal voor jou! Handmoffen bevestig je aan je stuur en daar steek je je handen in. De stuurmoffen zijn warm gevoerd en staan lekker hip op je fiets!

Over Bikecap:

Het eerste zadelhoesje van Bikecap werd in 2007 in Nederland gekocht. Maar Bikecap is behoorlijk uitgegroeid! Inmiddels verkoopt het populaire merk hippe fiets accessoires over de hele wereld. De fabriek waar de Bikecap artikelen gemaakt worden is gevestigd in Polen.