Neem ook een kijkje in onze andere webshops

Kitsch Kitchen

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

1-60 of 179

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

1-60 of 179

Kitsch Kitchen

Kitsch Kitchen kopen?


Kleurrijk en een tikkeltje anders. Dat zijn de producten van Kitsch Kitchen! Vrouwen zijn er over het algemeen dol op! En terecht, want zo'n leuk tafelzeil of vrolijk gekleurd vliegengordijn kun jij toch ook niet weerstaan? Misschien denk je dat het merk Kitsch Kitchen uit het buitenland komt. Maar niets is minder waar, Kitsch Kitchen is gewoon een 100% Nederlands merk. Veel artikelen worden door Kitsch Kitchen geimporteerd uit landen zoals Mexico, Brazilië en Azië.

In 1994 is het bedrijf gestart met de import van vrolijk gekleurde keuken- en woonartikelen uit Mexico. Vooral het Mexicaanse tafelzeil met de felgekleurde printjes uit de jaren 50 en 60 vonden direct gretig aftrek. Het idee werd geopperd om van het zeil leuke tassen te maken. En zo ontstonden de kleurrijke en vrolijke luiertassen, en kindertasen van Kitsch Kitchen.

Inmiddels is de collectie van dit hippe merk flink uitgebreid met leuke keukenaccessoires en woonaccessoires. Wat dacht je bijvoorbeeld van een sarape? Een plastic vaasje in de vorm van de heilige Maria Guadalupe? Een leuke thermoskan of één van de plastic mandjes waarin je netjes al je kleine prutteltjes in kunt opbergen. Wat dacht je van het Kitsch Kitchen plakfolie? Of als je op zoek bent naar een origineel kraamcadeau? Dan is zo'n Kitsch Kitchen tuimelaar wellicht een subliem cadeau.

Ben je op zoek naar speciale Kitsch Kitchen koopjes? Struin dan niet al die tweedehands websites en marktplaats af, laat de locale rommelmarkt voor wat het is. Want wij verkopen nieuwe producten van Kitsch Kitchen tegen outlet prijzen, lekker goedkoop dus! De korting op een aankleedkussen, stoelverkleiner of fietstas kan wel oplopen tot 70%! Profiteer daarom vandaag nog van onze top aanbieding! Zorg wel dat je er snel bij bent, want voor vrijwel alle artikelen geldt op=op!