Neem ook een kijkje in onze andere webshops

Kitsch Kitchen stoelverkleiner

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

18 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

18 artikel(en)

Kitsch Kitchen stoelverkleiner kopen?

Koop nu een Kitsch Kitchen stoelverkleiner voordelig online! Tot wel 50% korting op diverse stoelverkleiners van dit topmerk uit Nederland! Een stoelverkleiner is een zacht, voorgevormd kussen. Het kussen beschikt niet alleen over een zachte zitting. Ook de rugleuning en de zijkanten van het stoelkussen zijn extra dik afgewerkt zodat de baby optimaal in zijn of haar babystoel kan zitten.

Als baby's net mogen zitten is de kinderstoel vaak nog veel te groot. Met een kinderstoelverkleiner verklein je zoals het woord al zegt de kinderstoel. Het zitkussen geeft veel ondersteuning en beschermt de kleine ook tegen eventueel stoten. De Kitsch Kitchen stoelverkleiners kunnen in verschillende kinderstoelen worden geplaatst. Wil je erachter te komen of dit kinderstoelkussen daadwerkelijk in de kinderstoel past die jij thuis hebt staan? Bekijk dan even goed de maten.

Wanneer mag je een stoelverkleiner gebruiken? Het kind moet zelfstandig de rug kunnen strekken, bijvoorbeeld tijdens het spelen, wat hij of zij ook eventjes vol dient te houden. Zodra het kind dit kan kun jij hem of haar voor een korte tijd in de kinderstoel zetten. Door het gebruik van een stoelverkleiner zorg jij dat het kindje meer steun in de rug heeft. Het kindje is pas echt zo ver om zelfstandig te zitten op het moment dat het wat langer recht op kan zitten.

Info over de Kitsch Kitschen stoelverkleiner

We weten dat deze verkleiner wel in de Ikea Antilop kinderstoel past en helaas niet in de Stokke Tripp Trapp. De kussens van Kitsch Kitchen zijn gemaakt van heel stevig tafelzeil. Dat tafelzeil wordt in de volksmond vaak Mexicaans tafelzeil genoemd om de simpele reden dat deze kleden uit Mexico-stad komen. De Mexicaanse print zie je hier dan ook vaak in terug: fleurige grote bloemen met dikke omtreklijnen, geruite printjes en vrolijke modellen met polkadot stipjes.

De stoelverkleiners worden niet alleen door jonge gezinnen gekocht. Ook diverse instellingen zoals het kinderdagverblijf, de kinderopvang, restaurants, recreatieparken, ziekenhuizen en hotels maken gebruik van deze stoelverkleiners. Ben je op zoek naar stoelverkleiners en wil je er niet al te veel voor betalen? Kijk dan nu in onze collectie want veel kinderstoel kussens zijn momenteel in de aanbieding!