Neem ook een kijkje in onze andere webshops

Thermosfles

Isoleerkan kopen?
Op zoek naar een handige en compacte isoleerkan? Bestel hier voordelig online en ontvang je kan morgen al in huis!

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

7 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

7 artikel(en)

Thermosfles kopen?

Voor een thermosfles ben je bij Presentsathome.nl op het juiste adres. Een thermosfles is erg handig om drankjes gedurende een langere tijd juist warm of koud te bewaren. Zo kun je koffie, warme chocolademelk en thee nog urenlang warm drinken en sapjes, water en frisdranken langer koud bewaren. Een thermosfles is over het algemeen klein en compact. Dat maakt dit handige hebbedingetje zeer geschikt voor mensen die dagelijks met de trein of bus naar het werk of naar school reizen. Natuurlijk zijn er thermosflessen in verschillende maten. Maar de kleinste modelletjes stop je gemakkelijk in je werk of schooltas zonder dat je het gevoel hebt dat je je een bult tilt.

Verschil thermoskan en thermosfles...

Het verschil tussen een thermoskan en thermosfles zit 'm in het formaat. Thermoskannen zijn over het algemeen veel groter dan thermosflessen. Ze hebben vaak wel een liter inhoud van 1 of 2 liter, terwijl een thermosflesje vaak onder die liter zit. Thermoskannen worden dan ook vaker meegenomen bij familie uitstapjes en dergelijke. Zo kan het hele gezin van een kopje warme thee genieten als er een grote thermoskan mee wordt genomen, terwijl je met een klein thermosflesje niet echt een rondje kunt geven. We mogen dan ook wel stellen dat een thermosfles vaak voor individueel gebruik wordt gekocht en een thermoskan voor het schenken aan meerdere personen. Qua thermoskannen is het zo dat er tussen de kannen onderling ook nog veel verschil aan te merken is. Zo is de ene isoleerkan weer meer geschikt om mee te nemen dan de andere. De thermoskan met het vogeltje op de dop is zo'n voorbeeld. Als je deze kan in een tas mee op stap neemt, kan het vogeltje er mogelijk vanaf breken. Deze kannen zijn meer geschikt om thuis leuk op het aanrecht te zetten en als je eens vriendinnen op bezoek hebt, hen uit deze leuke thermoskan het drinken in te schenken. Voor uitstapjes kun je beter de recht toe, recht aan, eenvoudige thermoskannen gebruiken. Die zijn ideaal voor een bezoekje aan het strand of voor een barbecue in het park. Neem wat picknickkleden mee of een leuk tafelzeil waar iedereen op kan zitten en waar je al je plastic wegwerp servies, drinken en etenswaren op kunt serveren. Zorg voor meerdere gevulde thermoskannen met zowel warme als gekoelde drankjes.

Nieuwe thermosflessen!

Ons assortiment wordt telkens aangevuld met nieuwe thermosflessen en thermoskannen. Zo proberen we een constant aantrekkelijk assortiment te kunnen aanbieden met een grote keus in isoleerkannen. Ons assortiment is breed met kannen van rvs tot leuke kitsche kunststof thermoskannetjes. Leuk in combinatie met ons tafelzeil en de woonaccessoires van onder andere Kitsch Kitchen. Bestel je favoriete thermosfles of kan voordelig via deze webshop en ontvang je bestelling snel in huis. We hanteren een ruim zichttermijn van 14 dagen. Is je bestelling toch niet helemaal naar wens? Dan kun je je product gewoon retourneren en ontvang je je aankoopbedrag weer retour.