Neem ook een kijkje in onze andere webshops

Tafelkleed buiten

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

34 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

34 artikel(en)

Tafelkleed voor buiten kopen?

Een tafelkleed is natuurlijk altijd handig op tafel. Het beschermt je tafel, maar het is meteen ook een leuke decoratie! Deze tafelkleden zijn speciaal voor buitengebruik, maar uiteraard kun je ze ook gezellig binnen op je keukentafel of op de tafel in je woonkamer leggen. We hebben dure en minder dure buitentafelkleden binnen onze webshop.

Op zoek naar een buitentafelkleed die je gewoon de hele zomer op tafel kan laten liggen? Kies voor onze vinyl buitentafelkleden. Deze tafelkleden zijn bestand tegen weer en wind. Een beetje regen maakt niets uit, want dit tafelkleed kan er tegen! Waait met een klein zuchtje wind je huidige tafelkleedje al van tafel? Het vinyl tafelkleed is anti slip, deze blijft dus netjes op je buitentafel liggen! De vinyle tafelkleedjes zijn verkrijgbaar in frisse zomertinten, maar ook vind je in onze collectie dit tafelkleed in warme kleuren zoals antraciet, taupe en zwart. Speciaal voor de ronde tuintafels hebben we ook ronde tafelkleden binnen ons assortiment!

Tip! Waait het heel hard en vertrouw je er toch niet helemaal op dat het tafelkleed goed blijft liggen? Gebruik dan tafelkleedgewichtjes of -klemmen, zodat je tafelkleed niet zomaar van tafel afwaait! Deze gewichtjes en klemmen vind je ook op presents@home! Een tafelkleed kun je hier simpel en snel bestellen. Ze zijn direct uit voorraad leverbaar. Dit houdt in dat als je je bestelling vandaag voor 16:00 uur plaatst, je het pakketje in 98% van alle gevallen de volgende (werk) dag al in huis ontvangt!