Neem ook een kijkje in onze andere webshops

Koekoeksklok

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

26 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

26 artikel(en)

Koekoeksklok

Koekoeksklok kopen?

Volop keus in deze webshop! Stad en land afgelopen op zoek naar een koekoeksklok? Niet nodig, bij Presentsathome.nl hebben we meer dan 40 verschillende koekoeksklokken voordelig online. Ruime keuze, voor ieders wat wils!

Voor de kinderkamer hebben wij bijvoorbeeld een hele leuke en goedkope koekoeksklok! Heel decoratief, functioneel, maar wel zónder geluid. Zoek je een koekoeksklok mét geluid? Dan kom je in een iets duurdere prijsklasse.

Dacht je dat er uit elke koekoeksklok een vogeltje kwam? Bij de dieren koekoeksklok is dat niet het geval. Bij deze klokken komt er elk uur een loeiende koe (Moocoo clock), een blatend schaap (Ewecoo clock), een gillende oerang oetan (Orangucoo clock), een hinnekend paard (Whinnycoo clock), een miauwende poes (Meowcoo clock), een blaffende hond (Barkcoo clock) of een trompetterende olifant (Elecoo Clock) uit de klok.

Stel je klok samen met de klokken van Kookoo

Verder vind je hier de moderne koekoeksklok van Kookoo. Een klok waarbij jezelf de kleur van het vogeltje en klepel kunt bepalen. En je zelf je favoriete vogel geluiden kunt kiezen. Uiteraard hebben we ook nog de leuke traditionele koekoeksklokjes uit het Zwarte Woud in onze collectie. Enkele koekoeksklokken zijn tevens voorzien van een schattig weerhuisje.

Maar één ding hebben al deze koekoeksklokken met elkaar gemeen. Ze zorgen allemaal op een eenvoudige manier voor een gezellige, leuke sfeer in je huis. Het is een echte eyecatcher in je interieur!

Bestel één van deze fantastische koekoeksklokken vandaag nog online. Voor 16:00 uur besteld? De volgende werkdag nog in huis!