Neem ook een kijkje in onze andere webshops

Koekoeksklok

Het is 'tijd' voor een koekoeksklok! Bestel je favoriete klok voordelig online! Vanaf € 50,- Gratis bij je thuisbezorgd!

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

25 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

25 artikel(en)

Koekoeksklok

Koekoeksklok kopen?

Een klok is één van de meest onmisbare woonaccessoires. Pas zodra een klok kapot is merk je eigenlijk hoe vaak je op een dag, een korte blik op het uurwerk werpt. In de tijd waarin wij leven is een klok werkelijk onmisbaar geworden. De kinderen moeten op tijd naar school, je moet zelf op tijd naar het werk, je hebt op bepaalde tijden afspraken staan. Een goedwerkende klok zorgt ervoor dat jij op tijd bent en geen belangrijke afspraak mist. In onze webshop bieden wij voornamelijk koekoeksklokken aan. Waarom een koekoeksklok hoor ik je al denken. Maar daar heeft ons team inkoop bewust voor gekozen. Kijk, gewone klokken daarvan hebben we er genoeg. Op elke hoek van de straat vind je er wel 20 in een dozijn. Maar een koekoeksklok, die zie je niet zo vaak. Of misschien moet ik zeggen; die hoor je niet zo vaak. Want de meeste koekoeksklokken die wij aanbieden zijn ook nog eens met geluid en interactie. In de meeste gevallen worden elk heel uur de deurtjes geopend, gaat het vogeltje naar buiten en roept vervolgens het aantal uren in 'koekoek'.


De KooKoo koekoeksklok...

Eén van de luxere koekoeksklokken is wel de KooKoo klok. De KooKoo birdhouse klok is een hele moderne koekoeksklok. De wandklok heeft een heel mooi strak design en je kunt de kleur van de klepel en het vogeltje zelf samenstellen. Het klokje bevat 12 melodietjes of beter gezegd vogelzang. Elk uur hoor je een andere zangvogel een liedje zingen. Naast de witte en zwarte houten koekoeksklokken van KooKoo heeft het merk ook nog het zogenaamde animalhouse. De animal house is een tafelklok met dieren. De dierenklok bevat 5 diertjes en jij of jouw kind kan zelf kiezen welk dier er in het huisje mag wonen. Elk heel uur hoor je het geluid van een olifant, een koe of een kat. Het fijne van deze kinderklokken is dat er een nachtsensor op zit en dat de dieren dus ook op stal gaan, zodra het donker wordt. De animal house kinderklok is verkrijgbaar in vijf frisse kleuren waaronder geel, groen, blauw, rood en wit.


Traditionele koekoeksklok uit Duitsland

Heb jij ook die herinneringen aan vroeger dat als je op wintersportvakantie was, je altijd wel zo'n winkeltje tegenkwam waar ze van die weerhuisjes en van die houten koekoeksklokjes verkochten? Ik herrinner me nog een winkeltje dat al haar muren helemaal vol met klokjes had hangen. Het ene klokje was gewoon met een klepeltje, bij het andere koekoeksklokje diende een wip als klepeltje en bij nog weer een ander klokje zat een meisje op een schommeltje. Ik vond het altijd zo leuk dat al die figuurtjes allemaal bewogen. Als kind kon ik er uren naar kijken. De koekoekklokjes met weerhuisje vond ik ook altijd heel erg speciaal. Zodra het regenachtig weer zou worden kwam het mannetje naar buiten en zodra de zon weer ging schijnen, kwam het vrouwtje naar buiten. In onze collectie vind je ook koekoeksklokken uit het Duitse Zwarte Woud. Deze klokken zijn nog ambachtelijk handgemaakt. Ze zijn niet heel goedkoop, vooral niet als je een houten koekoeksklok met geluid wilt hebben, maar we hebben in principe voor elk wat wils. Voor een wat kleiner budget kun je een schattig houten koekoeksklokje in de vorm van een paddestoel of huisje aanschaffen. Deze zijn zonder geluid. Voor een iets hogere prijs heb je een combinatie van een klokje met weerhuisje en voor een nóg wat hoger bedrag koop je een traditionele houten koekoeksklok met geluid en vogeltje dat elk uur naar buiten komt.

Koekoeksklok met dier kopen?

Dacht je dat er uit elke koekoeksklok een vogeltje kwam? Bij de dieren koekoeksklok is dat niet het geval. Bij deze klokken komt er elk uur een loeiende koe (Moocoo clock), een blatend schaap (Ewecoo clock), een gillende oerang oetan (Orangucoo clock), een hinnekend paard (Whinnycoo clock), een miauwende poes (Meowcoo clock), een blaffende hond (Barkcoo clock) of een trompetterende olifant (Elecoo Clock) uit de klok. Momenteel heeft de leverancier problemen met de productie van deze dierenklokken, maar hij heeft beloofd dat de dierenklok er eind 2018 weer is. Dus dan zou je toch nog even geduld moeten hebben. Om toch nog even in vogel sferen te blijven willen we je nog even wijzen op onze leuke collectie vogelhuisjes voor buiten. Deze collectie bestaat uit voederhuisjes, leuk voor de winter. En nestkastjes, leuk voor de zomer! Liefhebbers van vogeltjes kunnen zo wie zo hun hart ophalen in onze webshop. Zo bieden wij bijvoorbeeld de leuke Qualy sleutelkastjes met vogeltjes aan en vind je in onze collectie divers tafelzeil en plakfolie met vogelprintjes. Bestel je een koekoeksklok of een ander artikel in onze webshop, dan kun je rekenen op een zeer snelle verzending! We willen namelijk al onze producten zo snel mogelijk bij onze klanten afleveren, zodat zij meteen van hun aangekochte producten kunnen genieten!