Neem ook een kijkje in onze andere webshops

Muurstickers

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

1-60 of 307

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

1-60 of 307

Muurstickers

Muurstickers, decoratief en sfeervol...

Steeds vaker kiest men in plaats van een leuk behangetje voor een muursticker op de wand. Hoewel de meeste muurstickers met handleiding geleverd worden, vergt het opplakken soms toch nog wel enige creativiteit. Maar als je een beetje secuur en handig bent, hoeft dit alles voor jou niet zo'n probleem te zijn. Zorg in ieder geval altijd dat de wand of muur waarop je de sticker gaat plakken, helemaal glad en vetvrij is.

Wat voor muursticker zoek jij? Zoek je een interieursticker voor in je woonkamer of wil je de kinderkamer omtoveren tot een knus kinderparadijsje? Onze collectie muurstickers zijn heel divers. Zo hebben wij bijvoorbeeld hele leuke boomstickers voor in je huis waar je ook nog een wandhaken in kunt monteren. We hebben leuke dierenstickers en zelfs statische raamstickers.

Naast muurstickers vind je in onze webshop ook plakfolie. Plakfolie kun je bijvoorbeeld plakken op je nachtkastje, op je bureau, op legplanken, op je deur of op muren met een gladde structuur. Uit plakfolie kun je zelf figuren snijden. Ook kun je er bijvoorbeeld plakletters uit snijden. Het zelf uitsnijden van plakletters vergt overigens wel enige creativiteit.

Interieurstickers zijn leuk, maar wat dacht je van tegelstickers en deurstickers? Wij hebben afbeeldingen voor deuren die je hersenen doen geloven dat je je in een 3D omgeving met een lift of trap bevind. Die lift of trap bestaat helemaal niet. Maar deze stickers lijken levensecht en zijn een super gadget voor decoratie in huis.

Muurstickers met tekst

In onze nieuwste webshop met muurstickers vind je een nog uitgebreider assortiment met muurstickers, waaronder de trend van het moment, muurstickers met tekst. Wil jij graag een mooie tekst zoals "All you need is love", "Carpe Diem", "Hakuna Matata" of "Enjoy the little things..." op je muur? Neem dan een kijkje in het assortiment van Muurstickers-webshop!