Neem ook een kijkje in onze andere webshops

Tegelstickers

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2

1-60 of 108

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2

1-60 of 108

Tegelstickers

Tegelstickers voor jouw wandtegels.

Heb je net een huis gekocht en zijn de wandtegels in de keuken, badkamer of toilet niet helemaal naar wens? Wacht met slopen, wacht met met bestellen van dure badkamertegels... Er bestaan namelijk tegelstickers. En met deze stickers fleur je de tegeltjes flink op! Tegelstickers zijn goedkoop en bovendien is het resultaat in een handomdraai gefixed.

Reeds in de vroegere jaren gebruikte men al tegelstickers om het toilet wat op te fleuren. Je herinnert je misschien nog wel de stickers op de oude wandtegels bij je oma en opa op het toilet. Waren het geen witte wandtegels met hier en daar een tegelsticker in de vorm van een retro bloem? Oma had vroeger nog niet zoveel keus in wandtegelstickers. Maar jij tegenwoordig wel! Neus maar eens rond op deze pagina vol met kleurrijke mozaiektegel stickers, Mediterraanse tegel patronen, Arabische symetrische sfeertegeltjes en muurtegelstickers met vintage patroontjes, delftsblauw folklore en oud Hollandse spreuken en gezegdes.

Je ziet het, het opfleuren van je muurtegels is nog nooit zo eenvoudig geweest! En als we je een tip mogen geven, combineer dan meerdere tegelstickers met elkaar zodat symetrie en design goed in het gehele plaatje naar voren komen. Onze tegelstickers zijn exclusief ontworpen voor deze website. Wil je dus iets unieks? Iets wat je niet in elke badkamer of keuken tegenkomt? Bestel dan een aantal tegelstickers online! Binnenkort kun je bij ons ook je eigen tegelsticker ontwerpen! Wil je hierover meer informatie? Neem dan even contact op met onze live chat of helpdesk.