Neem ook een kijkje in onze andere webshops

Tegelstickers

Decoreer je interieur met tegelstickers
De leukste tegelstickers voordelig online kopen? Bestel hier je favoriete muurstickers voor op tegels. Snelle levering in Nederland en België!
Arabische tegelstickers, stickers met spreuken en gezegdes, retro en meditterraanse tegelstickers, je vindt ze allemaal in deze shop!


Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

1-60 of 202

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

1-60 of 202

Tegelstickers

Tegelstickers voor jouw wandtegels.

Heb je net een huis gekocht en zijn de wandtegels in de keuken, badkamer of toilet niet helemaal naar wens? Wacht met slopen, wacht met met bestellen van dure badkamertegels... Er bestaan namelijk tegelstickers. En met deze stickers fleur je de tegeltjes flink op! Tegelstickers zijn goedkoop en bovendien is het resultaat in een handomdraai gefixed. Reeds in de vroegere jaren gebruikte men al tegelstickers om het toilet wat op te fleuren. Je herinnert je misschien nog wel de stickers op de oude wandtegels bij je oma en opa op het toilet. Waren het geen witte wandtegels met hier en daar een tegelsticker in de vorm van een retro bloem? Oma had vroeger nog niet zoveel keus in wandtegelstickers. Maar jij tegenwoordig wel! Neus maar eens rond op deze pagina vol met kleurrijke mozaiektegel stickers, Mediterraanse tegel patronen, Arabische symetrische sfeertegeltjes en muurtegelstickers met vintage patroontjes, delftsblauw folklore en oud Hollandse spreuken en gezegdes.

Bestel hier je favoriete tegelsticker of maak er zelf een met plakfolie!

Je ziet het, het opfleuren van je muurtegels is nog nooit zo eenvoudig geweest! En als we je een tip mogen geven, combineer dan meerdere tegelstickers met elkaar zodat symetrie en design goed in het gehele plaatje naar voren komen. Onze tegelstickers zijn exclusief ontworpen voor deze website. Wil je dus iets unieks? Iets wat je niet in elke badkamer of keuken tegenkomt? Bestel dan een aantal tegelstickers online! Zijn onze tegelstickers te groot of juist te klein voor jouw badkamertegels of keukentegels? Dan is er nog de optie om zelf tegelstickers te maken met plakfolie. In onze collectie vind je een reuze collectie aan plakfolie. Plakfolie is een soort stickerfolie. Ze hebben allemaal leuke printjes zoals een tijgerprintje, een afbeelding van gras, afbeeldingen met polkadot stipjes en andere leuke figuurtjes. Om plakfolie als zijnde tegelstickers te gebruiken moet je alleen het folie op maat knippen en op de wandtegels plakken. Zo eenvoudig is het eigenlijk! Oja, zorg voordat je de tegels gaat beplakken altijd eerst voor een schone ondergrond. Zorg dat elk tegeltje stofvrij en vetvrij is. Want alleen dan zal de sticker het beste blijven zitten en heb je er het langste plezier van.

Tegelstickers, ook leuk voor de kinderkamer!

Tegelstickers zijn niet alleen leuk voor tegels in de badkamer of keuken. Of de kinderkamer kan een flinke boost krijgen van een aantal leuke tegel of muurstickers. Daarnaast hebben wij in onze collectie de leukste woonaccessoires voor in de kinderkamer bestaande uit vogelhuisjes, babouska poppetjes en kinderlampen in de vorm van een figuurlamp. Een kinderkamer is natuurlijk ook niet compleet als er geen leuke kinderklok in hangt. Gelukkig verkopen wij hele leuke klokken voor kinderen. De koekoeksklok is misschien wel de grootste favoriet uit onze collectie. Vooral de koekoeksklokken mét geluid zijn erg in trek bij kinderen. Wil je tegelstickers kopen of één van die andere leuke hebbedingetjes die je misschiein op onze site hebt gespot? Bestel dan eenvoudig online! Wij leveren bestellingen in heel Nederland en België en dat doen wij razendsnel. Profiteer van onze standaard lage verzendkosten of gratis verzending bij bestellingen vanaf € 50,-