Neem ook een kijkje in onze andere webshops

Krijtbordfolie

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

15 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

15 artikel(en)

Krijtbordfolie

Schoolbordfolie speciaal plakfolie waarop je kunt schrijven!

Creëer de meest fantastische wand gewoon met eenvoudig krijtbordfolie! Het krijtbord folie plak je eenvoudig op een strakke, gladde wand. Vervolgens kun je met krijtjes een mooie wandtekening maken, je kunt je boodschappenlijstje en memo's erop krijten en je kunt dagelijks de mooiste berichtjes achterlaten voor je lief!

Het schoolbord is op scholen antiek geworden. Tegenwoordig maakt men op school gebruik van het zogenaamde digibord. Gezien de enorme vraag naar schoolbord plakfolie, is het gebruik van krijtfolie, door de jaren heen, alleen maar toegenomen. Men plakt het werkelijk overal op! Bijvoorbeeld op de deur van de koelkast of van een keukenkastje. Waar je op zo’n handig schrijfbord heel gemakkelijk je boodschappenlijstjes en afspraken kunt bijwerken. Het schrijffolie wordt zelfs op de deur van het toilet geplakt. Erg origineel want zo kan degene die een grote boodschap achterlaat, tevens een kleine boodschap op het folie schrijven.
 
Binnenkort een verjaardag of een uitnodiging van een echtpaar dat zoveel jaar getrouwd is? Natuurlijk kun je aankomen met een bloemetje of een flesje wijn. Maar is een schoolbordfolie niet een veel leuker cadeau? Het is misschien niet zo voor de hand liggend. Maar het is wel één van die woonaccessoires waar je wat mee kunt! Een leuk blijvend cadeau dat zowel jong als oud kan waarderen. Combineer het schrijfbordfolie eventueel met een Aslan folie pen of plak het op het Aslan magneetfolie zodat het schoolbord tevens geschikt is voor magneetjes.