Neem ook een kijkje in onze andere webshops

Vliegengordijnen

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

1-60 of 208

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

1-60 of 208

Vliegengordijnen

Vliegengordijnen houden ongewenste gasten buiten!

Een van de meest belangrijke bijna noodzakelijke woonaccessoires zijn toch wel vliegengordijnen.Een vliegengordijn moeten functioneel zijn, maar laten we eerlijk zijn… Het oog wil toch ook wat? Daarom vind je bij ons niet alleen het tradtionele deurgordijn zoals de kattenstaart en de hordeur, maar bieden wij je vooral hippe en trendy deurgordijnen aan van onder andere Kitsch Kitchen, Petit Pan en Present time.

Zodra het voorjaar begint en je op een mooie zonnige dag even de deur open laat staan, merk je het al. Vliegen, ze komen in grote getale naar binnen. En vervolgens blijven ze tot vervelends toe om je hoofd heen zoemen. Sommige vliegen presteren het zelfs nog om met hun vieze pootjes op het eten te gaan zitten, anderen poepen je raam helemaal onder met zwarte puntjes. Dit wil je niet! Een vliegengordijn biedt de oplossing! Althans voor het grote gros, er kan natuurlijk altijd nog een vlieg of mug, nét op het moment dat jij naar binnen loopt, naar binnen vliegen. Toch zul je met een vliegengordijn een stuk minder last hebben van vliegen, wespen, muggen, hommels en allerlei andere vliegende insecten.

In onze collectie vind je vliegengordijnen in elke prijsklasse. Heb of wil je niet zoveel geld besteden aan een vliegengordijn? Dan is het vliegenlamel California een goede optie. Zoek je een gordijn dat heel goed afsluit? Dan bevelen wij je de kattenstaarten aan. Wil je dat het deurgordijn ook nog licht doorlaat, dan zijn de pvc insectengordijnen wellicht een goede keuze. Onze gordijnen worden niet alleen ter voorkoming van insecten gebruikt. Ze worden ook veel als woondecoratie in slaapkamers gebruikt. Zo worden er wanden mee bekleed en worden er zelfs afscheidingen mee gecreëerd. Het draadjesgordijn is hierin een goed voobeeld. Dit is een relatief goedkoop vliegengordijn dat je bijvoorbeeld ook voor een inloopkast kunt hangen.

Ook aan de caravan en camper is gedacht! Beiden hebben een kleinere deuropening. Maar met de huidige collectie vliegengordijnen die speciaal voor de kampeer industrie is gemaakt, hoef je niet veel aanpassingen te verrichten om het deurgordijn op maat te maken. Heb je in onze webshop een vliegengordijn gezien, maar twijfel je over de kleur, het materiaal of de bevestiging? Bezoek dan onze winkel in Eerbeek, Gelderland! Hier vind je al onze insecten horren en kun je ze zien hangen en vergelijken. Woon je niet in de buurt? Maak er dan een gezellig dagje van! Combineer je uitje met een bezoek aan de hoge Veluwe, de grootste waterval van Nederland in Loenen of ga gezellig apen kijken in de Apenheul in Apeldoorn.